Klachten en retouren


Ik heb mijn product ontvangen, maar het product werkt niet!

Het is vervelend om te horen dat een product niet (juist) werkt.

In veel gevallen blijken de batterijen niet juist te zijn geplaatst of is het product vergrendeld in de reis-vergrendeling. Controleert u voordat u contact met ons opneemt of dit het geval is en lees goed de gebruiksaanwijzing door voor een eventuele reisvergrendeling.

Indien uw vibrator op batterijen werkt, zijn dat meestal twee AA batterijen, deze dienen om en om geplaatst te worden, eentje met de + kant naar boven en eentje met de - kant naar boven. Dit wordt ook beschreven in de handleiding.

Veel apparaten tegenwoordig beschikken over een zogenaamde reis-vergrendeling, dit houdt in dat het voorkomen wordt dat het apparaat onderweg per ongeluk aan gaat. Maar als u niet weet dat het apparaat in de reis-vergrendeling staat, kan het zijn dat u denkt dat het product niet werkt. Het is daarom van belang dat u goed de handleiding naleest en het product van het reis-slot afhaalt.

Kan ik artikelen ruilen of retourneren? Hoe werkt dat?

U kunt binnen 7 werkdagen, ingaande op de dag na ontvangst het artikel ruilen of retourneren (verzegelde artikelen die verbroken zijn vallen buiten het recht van retourneren). De artikelen dienen ongedragen, ongebruikt en in ongeschonden staat naar ons terug gestuurd te worden in een goede verpakking (bubbeltjes enveloppen zijn meestal niet geschikt) en voldoende gefrankeerd (wij accepteren geen ongefrankeerde pakketten!) verstuurd te worden naar:

Interslash
t.a.v. Klantenservice
Tomatenmarkt 1
1681PH Zwaagdijk

In een brief dient u de reden van de retourzending aan te geven, ook dient u de factuur mee te sturen. Onze winkel behoudt zich het recht om de creditering aan te passen als niet aan alle voorwaarden is voldaan. Indien wij tot omruiling overgaan zullen wij geen verzendkosten in rekening brengen. Wij zullen bij creditering binnen 30 dagen het bedrag terug op uw rekening storten.

Vorige pagina - Startpagina