Klik op één van de subcategorieën in Electroseks:


 • Butt plugs ( producten)
 • Klemmen ( producten)
 • Cock cage ( producten)
 • Devices ( producten)
 • Dildo ( producten)
 • Ei ( producten)
 • Loops ( producten)
 • Pinwheel ( producten)
 • Urethral sound ( producten)
 • Vibrator ( producten)
 • Electroseks

  ElectraStim - Silicone Fusion Infinity Pinwheel Click here for more products from this brand

  Een primeur voor de elektro speeltjes, Infinity is geïnspireerd op het klassieke Warternberg-pinwheel maar dan gemaakt met een twist.

  Het gladde en enigszins flexibele siliconen materiaal geeft het speeltje een zachter uiterlijk, terwijl de feel-it-to-believe-it prestaties van de elektrostimulatie de intense sensaties garanderen die je verwacht.

  Perfect voor koppels die iets anders willen proberen; Infinity is fantastisch voor electro spel.

  Wat is Infinity?
  Combineer de kinky kant van electro-play in de slaapkamer met het Infinity Silicone Pinwheel.

  Infinity heeft scherpe metalen Wartenberg-wielen die zeer populair zijn onder fetisj liefhebbers, maar met sensuele siliconen die zorgen voor een subtielere stimulatie. Wanneer Infinity over de huid rolt kan het tintelend en stekelig aanvoelen, en diepe kloppende spiercontracties produceren, afhankelijk van hoe je Infinity gebruikt. Genuanceerd, controleerbaar en een geweldige manier om het voorspel op te fleuren; Infinity is perfect voor beginners, maar is ook effectief voor doorgewinterde electro-fans om te experimenteren.

  Gemaakt van ftalaat-vrije siliconen, kan volledig worden gedemonteerd om goed te kunnen schoonmaken en is compatibel met elke ElectraStim-stimulator (apart verkrijgbaar).

  Hoe Infinity te gebruiken
  1.
  Om de stimulatie van Infinity optimaal te benutten, raden we aan om vóór gebruik onze elektrogeleidende gel (apart verkrijgbaar) aan te brengen op de binnenste geleidende naven van de handgreep
  2.
  Wanneer beide contactpunten zijn ingesmeerd, druk je de wielen voorzichtig op hun plaats.
  3.
  Wanneer de wielen op de juiste plaats staan, hoor je een zachte klik waardoor ze op een lijn komen
  4.
  De wielen zullen dan vrij kunnen draaien. Sluit Infinity aan op je stimulator
  5.
  Rol over de huid om sensaties te ervaren  Breng voor de beste sensaties ook een dunne laag gel aan op de huid waar je wilt spelen. Rol het wiel eenvoudig heen en weer; naarmate er meer gel op de spikes komt zul je plezierige veranderingen in stimulatie ervaren. Bedien de intensiteit en patronen met de stimulator unit. (apart verkrijgbaar)

  Wij adviseren altijd het pinwheel op de huid te plaatsen voordat de stimulatie wordt toegepast. Direct toepassen van stimulatie wanneer je begint met spelen wordt niet aanbevolen.

  Opmerking: een glijmiddel op waterbasis van hoge kwaliteit is een goed alternatief voor geleidende gel.

  Veiligheid
  Zoals met alle electroseks producten, is Infinity alleen ontworpen voor gebruik onder de taille.

  Dimensies
  Lengte: 120 mm
  Breedte: 58 mm
  Diepte: 35 mm

  Materiaal
  Platina uitgeharde siliconen van medische kwaliteit.....

  Meer Informatie

  €55.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Single (Uni-Polar) Pinwheel Click here for more products from this brand

  Voer de impact van elke erotische aanraking op met onze electro opgeladen Wartenberg wiel. De kleine metalen pinwheel prikkelt de huid van je geliefde als het glijdt over het oppervlak.

  Onze uni-polar pinwheel is het ideale electro sex speeltje te gebruiken naast een andere elektrode om het erotische effect te maximaliseren. Gebruik het om het verlangen op te wekken en de seksuele reactie te versnellen of op te nemen in uw S&M spel. Ongeacht uw voorkeuren, zal een elektro Pinwheel al snel een favoriet in uw sex toy collectie worden.

  Zoals met alle externe elektroden, raden wij u aan het wiel met geleidende gel te gebruiken om sensaties te verbeteren. U moet een andere uni-polaire elektrode gebruiken naast de pinwheel om een circuit te voltooien.....

  Meer Informatie

  €42.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Double (Bi-Polar) Pinwheel Click here for more products from this brand

  Onze 2-wiel electro Pinwheel geeft twee keer zoveel plagende sensaties. Een ongelooflijk instrument van verleiding, waarmee u kunt genieten van zijn erotische charmes, met of zonder een elektrostimulatie-eenheid. Hoewel deze slaapkamer bondage accessoire er eng uit ziet, is het ontworpen om voorzichtig te worden gebruikt om het verlangen te wekken tijdens het voorspel.

  Elke wiel beschikt over een scala aan spikes die zachtjes glijden over de huid, kippenvel opwekken en de gevoeligheid voor de impact van elke intieme aanraking verhogen. Door verbinding te maken met bi-polair contacten, komen beide wielen tot leven met tintelende estim sensaties.

  Zoals met alle externe elektroden, raden wij u aan het wiel met geleidende gel te gebruiken om sensaties te verbeteren.....

  Meer Informatie

  €65.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Spiny Spencer Pinwheel 1 Wheel Click here for more products from this brand

  Hij wordt vaak verward met een pasta wiel, maar hoewel we kunnen zeggen dat hij ook vrij goed geschikt is voor het gebruik met noodles - dat is niet wat onze Spiny Spencer vooral goed voor is: hij is een monopolair e-stim speeltje met kleine wielen die zachte intense stimulatie aan alle lichaamsdelen biedt. Het maakt indruk met meer dan 20 spikes gemaakt van staal, dus het raakt altijd de juiste plek. Of je nu besluit om Spencer's wielen te gebruiken voor zachte stimulatie of gewoon de elektrische impulsen jou intens genot te laten brengen, dat is geheel aan jou. Omdat het een monopolaire speeltje is heb je nog een zelfklevende elektrode nodig of bijv. één van Rodeo Robin's penislussen om een goed circuit voor de stroom te creeren.

  Gemaakt van 100% chirurgisch roestvrij staal.

  Junction: 2 mm plug (vrouwelijk)....

  Meer Informatie

  €49.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Extra Spiny Spencer Pinwheel 5 Wheels Click here for more products from this brand

  Hij wordt vaak verward met een pasta wiel, maar hoewel we kunnen zeggen dat hij ook vrij goed geschikt is voor het gebruik met noodles - dat is niet wat onze Extra Spiny Spencer vooral goed voor is: hij is een monopolair e-stim speeltje met kleine wielen die zachte intense stimulatie aan alle lichaamsdelen biedt. Het maakt indruk met meer dan 100 spikes verdeeld over 5 wielen gemaakt van staal, dus het raakt altijd de juiste plek. Of je nu besluit om Spencer's wielen te gebruiken voor zachte stimulatie of gewoon de elektrische impulsen jou intens genot te laten brengen, dat is geheel aan jou. Omdat het een monopolaire speeltje is heb je nog een zelfklevende elektrode nodig of bijv. één van Rodeo Robin's penislussen om een goed circuit voor de stroom te creeren.

  Gemaakt van 100% chirurgisch roestvrij staal.

  Junction: 2 mm plug (vrouwelijk)....

  Meer Informatie

  €69.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!