Klik op één van de subcategorieën in Electroseks:


 • Butt plugs ( producten)
 • Klemmen ( producten)
 • Cock cage ( producten)
 • Devices ( producten)
 • Dildo ( producten)
 • Ei ( producten)
 • Loops ( producten)
 • Pinwheel ( producten)
 • Urethral sound ( producten)
 • Vibrator ( producten)
 • Electroseks

  ElectraStim - Ovid Silicone Noir Dildo Click here for more products from this brand

  Met een ingrijpende opwaartse curve, bolvormige tip en midschacht deining, is Ovid een prachtig gevormde dildo die voor een ongelooflijke stimulatie voor ofwel haar G-spot, als zijn prostaat zorgt. Zacht, maar ongelooflijk geleidend, deze sensuele electro dildo zal aangesloten op elke ElectraStim stimulator jou plagende pulsaties en krachtige contractieslaten voelen die je dichterbij het rand je van een explosieve G-spot gasme zal brengen.

  Ovid met een 12,7 cm lengte bereikt haar G-spot of zijn prostaat met gemak, waardoor de mogelijkheden voor hands-free orgasme binnen handbereik komen. Bi-polair contacten over de gehele lengte van de Ovid zullen u een explosieve seksuele ervaring rijker maken, of het nou als onderdeel van masturbatie, het voorspel of de seks is.....

  Meer Informatie

  €65.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Depth Charge Electro Dildo Click here for more products from this brand

  Het combineren van de gerichte stimulering van een liefdesei met de pulsaties van een dildo, maakt onze bipolaire Depth Charge Electro Probe de ideale keuze voor de G-spot, A-spot en prostaat stimulatie.

  De gebogen tip heeft het perfecte formaat en vorm om jouw interne hot spots te masseren, terwijl de stevige, doch flexibele steel u maximale controle geeft over hoe en waar je stimulatie wenst.

  Een geïsoleerde handgreep maakt Depth Charge veilig voor anaal gebruik, zodat je jezelf kunt verliezen in sensaties zonder zorgen. De flexibele steel biedt meer comfort dan veel ander anaal speelgoed tijdens diepe penetratie, zodat je je niet overdreven uitgerekt of vol voelt. Breng ruim voldoende glijmiddel op waterbasis voor gebruik aan om het inbrengen makkelijker te maken en de sensaties beter te voelen.....

  Meer Informatie

  €145.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Wave Electro Dildo Click here for more products from this brand

  Prachtig gemaakt van marine-grade aluminium, deze geribbelde metalen dildo biedt geïntensiveerde stimulatie over de gehele lengte dankzij de bochten en diepe groeven. Ideaal voor het gebruik met of zonder een van de stimulatie-eenheden, geeft de Wave Electro Dildo een intense G-spot en de A-spot massage.

  Plug deze bipolaire elektrode in uw ElectraStim stimulatie apparaat. Met een 14 cm in te brengen lengte en 8,9 cm omtrek, zullen zowel beginners als ervaren electrostim fans, de Wave gemakkelijk en plezierig vinden om te gebruiken. De sensuele combinatie van een geribbeld oppervlak en erotische elektrostimulatie zorgt voor een uitstekend alternatief voor de traditionele vibrators.....

  Meer Informatie

  €119.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Rocket Electro Dildo Click here for more products from this brand

  Gemaakt van marine-grade aluminium met een semi-realistische vorm, is de Rocket een mooi gladde bipolaire electrosex dildo met een realistische 16,5 cm inbrengbare lengte en bevredigende 12,7 cm omtrek op het breedste punt. Aangenaam met of zonder één van onze stimulatie units, vergroot deze grote metalen dildo vergroot het genot met zijn stimulerende tip en royale dikte die je G-spot met deskundige vaardigheid masseren.

  Sluit de Rocket in een ElectraStim stimulator en het geleidt elektrostimulatie over de gehele lengte van de schacht. Rocket is de perfecte estim dildo om te genieten van duwende en draaiende bewegingen, en de geïsoleerde basis zorgt ervoor dat u de sensaties niet in de handen zult voelen tijdens het spelen.....

  Meer Informatie

  €145.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  ElectraStim - Silicone Fusion Komodo Dildo Click here for more products from this brand

  Het zou geen ElectraStim speeltje zijn als het niet veelzijdig was!

  Komodo kan worden gebruikt als een dildo, kan worden vastgezet op een vlak oppervlakte en handsfree worden gebruikt en zelfs gedragen worden als een strap-on.

  Voeg daar elektro stimulatie sensaties aan toe die je zelf kunt aanpassen en je hebt een enorm veelzijdig speeltje dat tegelijkertijd een geweldige introductie is tot interne e-stim.

  'Komodo' is de eerste siliconen strap-on dildo in het ElectraStim-assortiment en heeft een breed scala aan toepassingen voor zowel vaginaal als anaal electrospel. Het opvallende geribbelde ontwerp van Komodo is gemaakt van glad en slank medisch siliconen in pittig rood en benadrukt de geleidende delen langs de schacht voor een beter bewustzijn van waar de stimulatie zit.

  Veelzijdigheid is het doel en Komodo kan worden gebruikt als een standaard dildo, een strap-on of als een speeltje dat bereden kan worden, allemaal met de unieke sensaties van electro!

  Compatibel met elke strap (apart verkrijgbaar) met een O-ring en een diameter van 1,5 inch; Komodo wordt ook geleverd met een op maat gemaakt zuignapsysteem waarmee je de dildo handsfree kunt gebruiken wanneer deze op een glad oppervlak is bevestigd.

  De schildachtige uitlopende basis van Komodo heeft een 'stealth' kabelinvoersysteem om de draden die hem verbinden met je stimulator te verbergen en te beschermen (apart verkrijgbaar) en zorgt voor stabiliteit tijdens het spelen met een voorbinder of bij het gebruik van de zuignappen.

  Komodo is compatibel met elke ElectraStim-stimulator, volledig ftalaatvrij en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

  Hoe Komodo te gebruiken
  Verbind de dildo met je ElectraStim-stimulator (apart verkrijgbaar) door 2 mm pinnen in de stealth-basis van Komodo te steken en het uiteinde in de stimulator. Een goed glijmiddel op waterbasis verbetert de sensaties van Komodo en zorgt ervoor dat ze aangenamer aanvoelen, dus we raden altijd aan om je favoriete glijmiddel te gebruiken.

  Breng ALTIJD Komodo volledig in voordat je de stimulatie inschakelt.

  Proberen in te brengen wanneer het apparaat al stimulaties geeft kan ongemakkelijk voelen. Komodo kan op verschillende manieren worden gebruikt.
  - Handmatig als dildo tijdens masturbatie of spelen met een partner.
  - Gedragen in een strap-on harnas (apart verkrijgbaar) met een standaard O-ring met een diameter van 1,5 inch.
  - Handsfree door gebruik te maken van de op maat gemaakte zuignaphouder. Komodo kan vervolgens worden bevestigd op elk stevig, glad oppervlak.

  Komodo IS NIET geschikt voor gebruik onder de douche, in bad of op een andere plaats waar water aanwezig is terwijl een stimulator is aangesloten. Je kunt Komodo onder de douche gebruiken als er geen elektrostimulator is bevestigd.

  Dimensies:
  Totale lengte: 162 mm
  Lengte: 139 mm inzetbaar
  Diameter op het breedste punt: 36 mm
  Omtrek op het breedste punt: 113 mm
  Connectorgrootte: 2 mm (adapters beschikbaar voor 4 mm-systemen)

  Materiaal:
  Platina siliconen van medische kwaliteit

  Inbegrepen:
  - Komodo siliconen electro-sex dildo
  - ABS plastic zuignaphouder
  - 2 x doorzichtige zuignappen
  - Opbergzak

  Materiaal
  Platina uitgeharde siliconen van medische kwaliteit.....

  Meer Informatie

  €89.00

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Current Conrad E-Dildo Click here for more products from this brand

  Current Conrad's klassieke, licht gebogen lichaam heeft zijdelingse geleidende oppervlakken die hem perfect maken voor bijzonder intense en zelfs vaginale of anale stimulatie.

  Hij is gemaakt van 100% medische platinum siliconen met een elegante, nikkelvrij verchroomd handvat; niet alleen is Current Conrad heerlijk flexibel en absoluut hygiënisch - hij heeft ook een fluweelzacht oppervlak dat soepel aan jouw huid vastklampt. Je hebt een elektro-stimulerend apparaat nodig om Current Conrad's polen te activeren.

  Afmetingen: 27 x 3,8 cm....

  Meer Informatie

  €59.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Charging Chester E-Dildo Click here for more products from this brand

  Let yourself be spoiled from the head to toe!

  Always in top form for your pleasure curve, only one is that flexible: Charging Chester. With its classic, slightly curved body, the silicone dildo offers you an exciting tension curve over a length of 27 cm. If it then clings closely to your skin, it stimulates your vagina or anus particularly intensively and evenly via the guiding surfaces on the sides. Oh yeah, Charging Chester just got the hang of pampering you from the front to the back.

  E-Stim
  The beautifully shaped silicone dildo can be inserted easily and deeply. Even more so, if you use a water-based lubricant. By inserting the 2mm plug of the supplied cable directly into the connector holes and activating the stimulation current mode, Charging Chester will literally electrify you. Depending on the setting, you will feel a gentle tingling, rhythmic pulsing or sensual thrusts. This is not a magic trick, but good ol' physics. The positive and negative poles are separated after just a few centimetres. To activate both poles you need a electric device like the Cluster Buster, Mystim Tension Lover or the Mystim Pure Vibes.

  Intensity
  Once Charging Chester gets going it will get you in the in the mood in no time and then it is totally up to you for how long you want to be pleasured. Enjoy the prickly, lustful sensation for hours on hours or vary the stimulation in a way, that quickly drives you to unbelievable climaxes – just as you like it.

  Cleaning and care
  Charging Chester is made of 100% medical grade platinum silicone and has an elegant, nickel-free chrome handle. This not only makes it wonderfully flexible and absolutely hygienic, but also gives it a velvety soft surface. For cleaning you just need water and some mild suds. In addition, you should regularly add a skin-friendly disinfection. And please be so patient to let it dry completely before your next play, so it can do it’s unique performance in you for a long time.

  TECHNICAL DETAILS
  - Type: e-stim silicone dildo
  - Length 27 cm
  - Diameter 3,8 cm
  - Poles 2 (bi-polar)
  - Made of 100 % medical grade platinum silicone
  - Nickel free chrome handle
  - Electrical device not included
  - Connection via Mystim Plug
  - Stylishly curved and especially flexible
  - Classic, slightly curved body
  - Elegant, nickel-free chrome handle
  - Always ready for vaginal or anal e-stimulation
  - For cleaning you only need water and mild suds....

  Meer Informatie

  €59.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Tingly Timmy E-Dildo Click here for more products from this brand

  Tingly Timmy geeft je twee keer de opwinding: hij heeft vier polen - geleidende oppervlakken aan de zijkanten van het lichaam - met twee extra voor de extra vinger die rechtstreeks op de clitoris of perineum is geplaatst, afhankelijk of je het vaginaal of anaal gebruikt.

  Tingly Timmy is gemaakt van 100% medische platinum siliconen met een elegante, nikkelvrij verchroomd handvat; niet alleen is hij heerlijk flexibel en absoluut hygiënisch - hij heeft ook een fluweelzacht oppervlak dat soepel aan jouw huid vastklampt. Je hebt een elektro-stimulerend apparaat met twee kanalen nodig om Tingly Timmy te activeren.

  Afmetingen: 27 x 3,8 cm....

  Meer Informatie

  €69.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Bal(l)zac Click here for more products from this brand

  Very honourable, Mr. Bal(l)zac!

  Jackpot with extra cream: this extra-long dildo is an invitation to spoil yourself or your partner, both vaginal and anal. The smooth metal glides sensuously over your skin while you insert ball after ball. The strong curves themselves are already enough for an increasing excitement, giving you new lustful pleasures with every little move you make. The stimulation is strongest at the point that is stimulated with the thickest part of the balls.

  E-Stim (optional)
  The only slightly curved, smooth aluminium can be inserted easily and deep. Even more so, if you use a water-based lubricant. Bal(l)zac will literally electrify you. Depending on your setting you will either feel a soft tickle, a rhythmic pulse or a sensual thrust. Sounds like magic but is plain physics. The separation of the plus and minus pole already takes place within a few centimeters. To activate the poles, you will need an electrical device like Mystim Tension Lover or Mystim Pure Vibes.

  Intensity
  Once Bal(l)zac gets going he will take you with him and it is totally up to you for how long you want to be spoiled by him. Enjoy the prickly, lustful sensation for hours and hours or vary the stimulation in a way, that quickly drives you to unbelievable climaxes – as you like it. And when you put Bal(l)zac on the heating before you play or cool it down in the fridge – it will make your sex life hotter than hell.

  Craftsmanship
  Only handmade: High-quality and hygienic medical aluminium, carefully polished and rounded off with an elegant plastic handle. We’re sure Bal(l)zaz will always come in handy.

  Cleaning and care
  Bal(l)zac is easily cleaned with just water and mild suds. In addition, you should regularly add a skin-friendly disinfection.
  - And please be so patient to let it dry completely before your next enchantment, so it can work its unique performance on you for a long time.

  TECHNICAL DETAILS
  - Type: dildo, e-stim optional
  - Length 25 cm
  - Diameter 3 cm
  - Weight 530-540 g (with/without e-stim)
  - Pole 2 (bi-polar)
  - Colour: Metallic
  - Made of hand polished medical aluminium
  - Electrical device needed (only with e-stim)
  - Connection via Mystim Plug
  - Extra-long dildo with six bulgy and pronounced balls, e-stim is optional
  - Ideally suitable for vaginal and anal e-stimulation.
  - Can be warmed on the heating or cooled in the fridge before use.
  - Made of high-quality and hygienic medical aluminium
  - Easy cleaning with water and mild suds....

  Meer Informatie

  €94.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Double Dan Click here for more products from this brand

  Massief metalen dildo voor elektrische stimulatie.

  Gemaakt van aluminium en met de hand gepolijst. Experimenteer door de butt plug door deze te verwarmen of in de koelkast af te koelen alvorens deze te gebruiken. Het metaal zal de temperatuur lang vastouden en zorgen voor een goed gevoel.

  Dit product is aan te sluiten op de Mystim elektrosex bedieningsunit.

  Productinformatie:

 • lengte: 15,5 cm

 • diameter 2,5 cm

 • Materiaal: polished medical aluminium

 • Merk: Mystim

 • Steckertype: ronde plug

 • CE goedgekeurd


 • 24 Maanden garantie


  Met Mystim Elektrosex naar nieuwe hoogtepunten...

  Door middel van lichte elektrische impulsen kunt u bijna ieder gebied van uw lichaam hevig stimuleren. Hoe u het wilt! Geniet met elektrosex van het onbeschrijfelijke gevoel van de lichte stroomstootjes die zich over uw hele lichaam zullen uitspreiden en u naar een nieuwe dimensie van bevrediging zullen laten leiden.

  ... vibreren is van gisteren!

  Ontdek uw lichaam opnieuw, experimenteer met de sex toys van de laatste generatie. De elektrosex serie van Mystim zal je naar ongekende hoogtepunten brengen.....

  Meer Informatie

  €84.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Groovey George Click here for more products from this brand

  De Mystim massieve Rilldildo Groovey George is de grootste en dikste Mystim dildo op dit moment en stimuleert vagina of anus intens dankzij zijn afmetingen.Niettemin is hij eenvoudig in te brengen door de juiste vorm van de top. De zachte golven van deze grote dildo vullen de vagina of anus intens en geleiden de elektrische stimulatie constant, diep en sterk.

  Wanneer de stimulatiestroom is geactiveerd krijgt de hele buikregio een plezierige prikkeling, waar uren van genoten kan worden of tot onverwachte zeer intense orgasmes leidt. Het zware gewicht van de Groovey George geeft een extra kick.

  Gemaakt van aluminium en nauwkeurig met de hand gepolijst. Het kan worden opgewarmd door de kachel of gekoeld in de koelkast. De temperatuur is langdurig en geweldige gevoelens kunnen worden gegarandeerd.

  Productinformatie:
  Dit product is aan te sluiten op de Mystim elektrosex bedieningsunit
  lengte: ong. 20,0 cm
  diameter ong. 4,5 cm
  gewicht: approx. 720 g
  materiaal: gepolijst medisch aluminium
  CE-keurmerk
  24 maanden garantie

  Koppeling/stekkertype:
  Mystim Round Plug....

  Meer Informatie

  €109.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - O(h!)thello Click here for more products from this brand

  Massief metalen dildo voor elektrische stimulatie.

  Gemaakt van aluminium en met de hand gepolijst. Experimenteer met de butt plug door deze te verwarmen of in de koelkast af te koelen alvorens deze te gebruiken. Het metaal zal de temperatuur lang vastouden en zorgen voor een goed gevoel.

  Dit product is aan te sluiten op de Mystim elektrosex bedieningsunit.

  Productinformatie:

 • lengte: 14,0 cm

 • diameter 3,5 cm

 • Materiaal: polished medical aluminium

 • Merk: Mystim

 • Steckertype: ronde plug

 • CE goedgekeurd


 • 24 Maanden garantie


  Met Mystim Elektrosex naar nieuwe hoogtepunten...

  Door middel van lichte elektrische impulsen kunt u bijna ieder gebied van uw lichaam hevig stimuleren. Hoe u het wilt! Geniet met elektrosex van het onbeschrijfelijke gevoel van de lichte stroomstootjes die zich over uw hele lichaam zullen uitspreiden en u naar een nieuwe dimensie van bevrediging zullen laten leiden.

  ... vibreren is van gisteren!

  Ontdek uw lichaam opnieuw, experimenteer met de sex toys van de laatste generatie. De elektrosex serie van Mystim zal je naar ongekende hoogtepunten brengen.....

  Meer Informatie

  €84.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Bold Boris Kugeldildo Click here for more products from this brand

  Boom Boom, Bold Boris!

  When it comes to pleasure your partner or yourself vaginally or anally, Bold Boris is an ace. You don’t need a strong forehand to hammer the long dildo to where it belongs. The smooth metal glides sensuously over your skin while you insert ball after ball.
  The three strong curves alone are already enough for an increasing excitement, giving you new lustful pleasures with every little move you make. The stimulation is strongest at the point that is stimulated with the thickest part of the balls. Game, set and afterglow.

  E-Stim (optional)
  The slightly curved, smooth aluminium can be inserted easily and deeply. Even more so, if you use a water-based lubricant. Bold Boris will literally electrify you. Depending on the setting you will whether feel a soft tickle, a rhythmic pulse or a sensual thrust. Sounds like magic but it's plain physics. The separation of the plus and minus pole already takes place within a few centimetres. To activate the poles, you will need an electrical device like Mystim Tension Lover or Mystim Pure Vibes.
  Intensity

  Once Bold Boris gets going he will take you with him and it is totally up to you for how long you want to be spoiled by him. You can enjoy the prickly, lustful sensation for hours on hours or vary the stimulation in a way, that quickly drives you to unbelievable climaxes – as you like it. And when you put Bold Boris on the heating or cool it down in the fridge before you play – it will make your sex life hotter than hell.

  Craftsmanship
  Totally handmade: high-quality and hygienic medical aluminium, carefully polished and rounded off with an elegant plastic handle. We’re sure Bold Boris will always come in handy.

  Cleaning and care
  Bold Boris is easily cleaned with just water and mild suds. In addition, you should regularly add a skin-friendly disinfection. And please be so patient to let it dry completely before your next enchantment, so it can work its unique performance on you for a long time.

  TECHNICAL DETAILS
  - Type: e-stim dildo
  - Length 14 cm
  - Diameter 3,2 cm
  - Weight 128 gr
  - Poles 2 (bi-polar)
  - Made of hand polished medical aluminium
  - Electrical device not included
  - Connection via Mystim Plug
  - E-stim dildo with three bulgy and pronounced balls
  - Stimulates vagina and anus very intensively even without current
  - Can be warmed on the heating or cooled in the fridge before use.
  - Made of high-quality and hygienic medical aluminium
  - Easy cleaning with water and mild suds....

  Meer Informatie

  €89.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Glossy Glen Dildo Click here for more products from this brand

  Onze lijn van aluminium dildo's heeft voor ieder wat wils: van delicaat tot gedurfd, van slank tot gezet, met profiel, met randen, zelfs met een handel - en de duidelijke vormen en het hand gepolijste oppervlakte maken onze metalen speeltjes een leuke toevoeging op je seksleven. Deze 3 nieuwe dildo's zijn speciaal ontworpen voor e-stim beginners.

  100% Medisch aluminium
  Materiaal van hoge kwaliteit dat niet alleen voor de beste geleiding zorgt, maar ook hypo-allergeen is

  E-stim
  Kan op zichzelf gebruikt worden of op een e-stim aangesloten worden voor extra intense stimulatie

  Bi-polar speeltje
  Alle dildo's zijn bi-polar en kunnen geleiden zonder een externe elektrode te hoeven bevestigen

  Handgemaakt in Duitsland
  Al onze metalen dildo's zijn handgemaakt, gepolijst, schoongemaakt en handmatig gecontroleerd voor ze onze werkplaats verlaten

  Electro stimulator box nodig
  Om te genieten van de oneindige tintelende of sterke kloppende sensaties van e-stim dien je de accessoires te verbinden met een e-stim box zoals onze Cluster Buster of Tension Lover.

  - Scheiding van polen zijn altijd bi-polar speeltjes
  - Ingegraveerd logo
  - Compacter formaat, ideaal voor beginners
  - Prachtige kadoverpakking
  - Geschikt voor alle Mystim power boxes

  Lengte: 14 cm
  Diameter: 3,2 cm....

  Meer Informatie

  €84.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!

  Mystim - Funky Fella Rillendildo Click here for more products from this brand

  Onze lijn van aluminium dildo's heeft voor ieder wat wils: van delicaat tot gedurfd, van slank tot gezet, met profiel, met randen, zelfs met een handel - en de duidelijke vormen en het hand gepolijste oppervlakte maken onze metalen speeltjes een leuke toevoeging op je seksleven. Deze 3 nieuwe dildo's zijn speciaal ontworpen voor e-stim beginners.

  100% Medisch aluminium
  Materiaal van hoge kwaliteit dat niet alleen voor de beste geleiding zorgt, maar ook hypo-allergeen is

  E-stim
  Kan op zichzelf gebruikt worden of op een e-stim aangesloten worden voor extra intense stimulatie

  Bi-polar speeltje
  Alle dildo's zijn bi-polar en kunnen geleiden zonder een externe elektrode te hoeven bevestigen

  Handgemaakt in Duitsland
  Al onze metalen dildo's zijn handgemaakt, gepolijst, schoongemaakt en handmatig gecontroleerd voor ze onze werkplaats verlaten

  Electro stimulator box nodig
  Om te genieten van de oneindige tintelende of sterke kloppende sensaties van e-stim dien je de accessoires te verbinden met een e-stim box zoals onze Cluster Buster of Tension Lover.

  - Scheiding van polen zijn altijd bi-polar speeltjes
  - Ingegraveerd logo
  - Compacter formaat, ideaal voor beginners
  - Prachtige kadoverpakking
  - Geschikt voor alle Mystim power boxes

  Lengte: 13 cm
  Diameter: 2,6 cm....

  Meer Informatie

  €84.80

  . Klik hier voor groter plaatje. Sexshop Eroware. Voor al je sexspeeltjes. - sexspeeltjes bestel je bij sexshop Eroware!